Webshop

Ønsker du at gå online med din butik?

Ondesign har værktøjerne til at løfte din webshop-opgave. Vi arbejder i 2 af markedets mest udbredte og anerkendte platforme til webshops, nemlig WooCommerce samt Shopify.

  • WooCommerce

    Vi har arbejder med WooCommerce siden det kom på markedet, og har indgående kendskab til det. WooCommerce kan udvides på næsten alle tænkelige måder, og vi arbejder ligeledes sammen med programmører med speciale i WooCommerce, hvilket gør at vi kan løse stort set alle opgaver.

  • Internethandel

    En webshop fra Ondesign kan bruges til både national- og international handel, og til købe-download (ebøger, kunst, musik etc.). Vi understøtter alle de kort, din indløser giver dig adgang til. Vi samarbejer primært med ePay herom. Skal din webshop igang hurtigt og billigt kan vi også sætte den op med PayPal – eller kombinere beggef.

  • Shopify

    Shopify har vi også anvendt i flere år – Shopify adskiller sig fra WooCommerce ved at være en alt-i-en pakkeløsning, som inkluderer alt fra webhotel til betalingsmodul. Det egner sig godt til enkle webshops, og til brugeren som gerne vil have full-service til en fast månedlig pris. Læs mere om Shopifiy her.

Kontakt os idag, og hør meget mere omkring de næsten uanede muligheder der findes med en webshop-løsning fra Ondesign.

OndesignWebshop