Sociale medier

Hvad gør vi med de sociale medier - Facebook, Instagram osv.?

Det er ingen nyhed at de sociale medier er kommet for at blive. I Ondesign arbejder vi altid målrettet for at optimere vores hjemmesider, så de kan deles- og integreres på de social medier bedst muligt.

 • Integration med sociale meder

  Få direkte integration med dine sociale medier på din hjemmeside. Facebook, Instagram, Pinterest, Tumblr etc.

 • Facebook

  Vi koblet let og elegant din side sammen med Facebook osv.

 • Instagram

  Skal du også hash-tagge billeder og korte videor? Instragram er svaret!

 • Twitter

  Hurtige og korte opdateringer fra dig selv eller din virksomhed? Brug Twitter.

 • Google Plus – Google Places etc.

  Din side står godt i søgeresultaterne hvis den er koblet op mod en Google Plus side, og en Google Places profil. Det søger vi naturligvis for.

Når det kommer til social deling, er der mange muligheder for din side, og vi foreslår derfor du kontakter os med henblik på hvad mulighederne er i din konkrete situation. Det bedste for din side kan måske være muligheden for let at gen-opslå dit indhold på sociale medier, vise din Twitter-strøm på forsiden, hash-tagge billeder på Instagram eller at opsamle nyhedsbrev-abonnementer på din Facebook og/eller hjemmesideside.

Mulighederne er i hvert fald mange, og I Ondesign er vi altid klar med den nyeste teknik til at binde din hjemmeside sammen med de sociale mødesteder.

Vi tilbyder naturligvis indbygget integration med de gængse sociale medier, og har du en Google+ profil, kæder vi den sammen med din nye hjemmeside, således at dit navn og Google+ profil-billede vises i søgeresultaterne på Google. Det sikrer dig den mulige eksponering på Googles søgemaskine, samtidigt med at det får din side til at fremstå endnu mere troværdig og loyal.

Vi søger også for aktiv integration af og: (Open Graph) tags, Google Authorship Verification, Google Publisher Verification samt microdata.

Skal du med på den sociale online-vogn?

OndesignSociale medier