Om Ondesign

Ondesign blev startet i foråret 2011 og har fra begyndelsen været en meget aktivt virksomhed

Vi producerer sider i WordPress, som vores kunder selv kan vedligeholde.
Ondesign har fra start været sikre i vores sag ang. hvilket system vi bygger sider på, så vi kan sikre vores kunder den bedst mulige oplevelse med en hjemmeside fra Ondesign.

0

WordPress er verdens største bloggin/cms system med over 72.000.000 aktive installationer verden over. Over 20% af alle hjemmesider bygget i 2011 er baseret på en Worpdress installation (kilde: yoast.com).

I Ondesign har vi skarpt fokus på pris kontra udbytte. Dét betyder at vi ikke genopfinder den dybe tallerken hvér gang vi bygger en hjemmeside. Vores sider indeholder nøje udvalgte tilføjelsesmoduler, og designet bygger på kvalitets-skabeloner leveret af nogle af de bedste weblayoutere/programmører i faget, som vi efterfølger genopbygger næsten fra bunden, således at man som kunde stadig får en helt unik side. At vi ikke genopfinder dybe tallerkner flere gange om ugen, gør at vi har gennemtestede styresystemer til vores kunders sider, og at vi altid er super hurtige mht. fejlrettelser, tilføjelser, ændringer og generel vedligehold. Vi benytter os ofte af anerkendte open-source moduler, som bliver passet og plejet af passionerede udviklere, som ofte kommer med opdateringer etc. så alle moduler altid indeholder den seneste teknik. Du kommer således ikke til at stå med en uddateret hjemmeside når du vælger Ondesign som din leverandør.

Vi har altid fokus på kundens ønsker og behov og lytter aktivt når vi får instruktioner fra vores kunder. Om kunden er ekspert eller ej, søger vi altid for at samarbejdet bliver optimalt, således at siden er altid er optimal når den går online. Vi hjælper gerne med instruktioner, oplæring, online takt-og-tone, etc. Vi rådgiver også gerne i forbindelse med hvordan du kan bruge din side, sociale medier og søgemaskineoptimering.

Når det kommer til den fysiske placering af hjemmesider samarbejder vi med vores faste partner WP Engine, som leverer managed wordpress hosting. Sagt på dansk betyder dét, at din hjemmeside automatisk bliver sikkerhedsopdateret, backet op – dertil bliver din side opbevaret på en stor serverpark, hvor flere computere samarbejder om at levere hjemmesiden lyn hurtigt til den besøgenes computer. Kræver din side mere saft og kraft af serveren fordi din side vokser, eller får flere besøgende, sørger WP Engine og Ondesign automatisk for at skalere serverens størrelse efter hjemmesidens aktuelle behov. Og der bliver skruet automatisk ned igen, hvis din side ikke længere kræver de ekstra ressourcer. Perfekt hvis du pludselig får ekstra stor succes med din side, og modtager flere tusinde gæster i døgnet – ja så er du sikret mod at dine side bryder sammen midt i succesen. En detalje mange glemmer når de bestiller webhotel.

Ondesign lytter til dine ønsker, skaber din hjemmeside og effektiviserer din hjemmeside-oplevelse.
Kontakt os allerede idag for en forpligtigende samtale omkring samarbejde mht. ny hjemmeside!

OndesignOm Ondesign