Teknik & Sikkerhed

- hvordan det fungerer hos Ondesign?

Vi kender til værdien af godt værktøj – og vi ved at vores kunders hjemmesider er deres daglige værktøj. Derfor koncentrerer vi os om at levere det bedste værktøj, med de tillæg de kræver for at fungere optimalt. Vi har beskrevet kernen i vores værktøjskasse herunder, og forklarer lidt om hvordan det hele fungerer, så du ved hvad du kan forvente, når du får leveret hjemmesider fra Ondesign.

 • WordPress

  Vi bruger WordPress til at bygge alle vores sider på. WordPress verdens største hjemmeside-system, med uanede muligheder. Alt lige fra kontaktformularer til avancerede webshops er muligt. WordPress er et hurtigt og søgemaskine-venligt, med et intuitivt og brugervenligt kontrolpanel (backend). Det foregår på Dansk og du kan endda opdatere din Ondesign hjemmeside via din smartphone!

 • Smartphones, iPhones, iPads, Tablets etc.

  Flere og flere internetbrugere går på nettet med deres smartphone eller tablet, derfor er alle Ondesigns hjemmesider skruet  sammen således, at de naturligvis kan vises på smartphones og tablets. I gennemsnit er 40% af alle besøgende på vores kunders sider, såkaldte mobil-brugere.

 • Sikkerhed og flere brugere

  Sikkerheden er i top med sikkert login til din side. Du kan selv tilføje ubegrænsede brugere til din hjemmeside – f.eks. din assistent eller sekretær. Du kan også vælge, hvilke muligheder/rettigheder dine brugere skal have på side, om de kun skal kunne tilføje og kigge, eller om de også må rette og slette indhold.

 • Hvis uheldet er ude

  Hos Ondesign kan du altid føle dig sikker mht. din hjemmeside, de data den indeholder, samt din sides database bliver sikkerhedskopieret hvér dag. Processen foregår automatisk, og vi har hos Ondesign adgang til din backup. Dermed er der tale om en 100% sikkerhed hvis der sker noget med din side. I modsætning til mange andre

 • Sikker hosting af din hjemmeside

  Vi samarbejder med Amerikanske WP Engine når det drejer sig om hosting af vores kunders sider. Ondesigns egne sider er hosted hos WP Engine og vi kan kun videregive vores varmeste anbefalinger. WP Engine er sikkert, hurtigt, har service og support i højsædet og leverer det hele til den rigtige pris. WP Engine byder på automatisk opdatering,

Vil du høre om vores teknik samt sikkerhedssystemer, eller mangler din egen side et sikkerheds-tjek?

OndesignTeknik og sikkerhed