SEO

-også kendt som søgemaskineoptimering

En spørgsmål alle der vil have deres side øverst på Google stiller sig selv, når de arbejder med deres hjemmeside. Alt hvad Ondesign producerer er søgemaskineoptimeret efter alle kunstens regler. Vores sider følger Google Best Practice mht. optimering, hastigheder, meta titles og meta desciption.

Det betyder med andre ord, at sider produceret af Ondesign klarer sig rigtig godt i Googles organiske søgeresultater, og er gjort klar til Google Adwords, hvis du senere beslutter dig for betalt markedsføring online. Vi hjælper gerne med SEO (Search Engine Optimization) – altså søgemaskineoptimering.

Vores sider benytter et modul fra yoast.com kaldet “Wordpres SEO by Yoast”, som er det ubetinget stærkeste SEO modul på det globale marked. Vi konfigurerer modulet så det er nemt og enkelt at anvende for dig i dagligt brug. Det fungerer automatisk på alle dine sider og indlæg, og vælger du at differentiere dine titler og beskrivelser på siden, fra de som vises på søgemaskinerne, kan du let gør. Det hedder at lave brugerdefinerede meta beskrivelser og meta titler. Se et skærmprint herunder, som viser hvordan modulet anvendes på denne side:

Men en hjemmeside fra Ondesign får du dette modul indbygget i kontrolpanelet, og har således altid adgang til alle emnerne du ser på billedet herover. Ud over meta desciption- og titles generer modulet også brødkrummer, så dine besøgende altid kan se hvorpå din hjemmeside de befinder sig, der genereres et XML Sitemap så du er sikker på at alle søgemaskiner bliver informeret om hvor mange sider og indlæg din side indeholder, og modulet sørger endvidere for at Google Analytics læser data fra din side korrekt, og ikke tæller dine egne besøg med på siden, så du får en troværdig analyse af dine besøgende.

Vi søger også for aktiv integration af og: (Open Graph) tags, Google Authorship Verification, Google Publisher Verification. Evt. Dublin Core hvis dette ønskes.

Hvordan søgemaskineoptimerer man? Man bestiller sin hjemmeside hos Ondesign og følger de simple instruktioner, som får din side frem på Google!

Hvordan søgemaskineoptimerer man? Man bestiller sin hjemmeside hos Ondesign og følger de simple instruktioner, som får din side frem på Google!

OndesignSøgemaskineoptimering